Tuesday, May 31, 2011

Demam Nora Elena


Amik dari website TV3.. taste sungguh ngan citer ni...
Huhu.. sekarang aku da leh join geng2 kak limah, kak bedah.. sbb tengok drama bersiri lak. Sebab now takde kelas, and bila balik keje, tak tau nak buat apa (Bila ada kelas, mengadu penat and nak cepat balik umah, bila takde kelas.. tak tahu nak wat pe lak..huhu) so satu hari yang hening, aku tengok ada citer menariks kat tv3. Drama bersiri, Nora Elena. So aku tengok episod 1 cam da best. And setakat ni aku follow, pun best. So aku telah mengalami demam Nora Elena, balik keje tak sabar nak tunggu citer ni. Apa da. And yang best, kalau aku terlepas tengok pun takpe. Sbb aku leh dload lak dr satu blog ni, ermm lupa lak blog apa. tapi google je la.. Dload Nora Elena.. Terus dapat.. best2.

Aku pun da tarik sekali partner untuk sama2 menaikkan rating citer Nora Elena ni. :) Dan hasilnya, kitorang leh la goss2  ala2 aktiviti sebelum ini iaitu citer2 balik Desperate Housewive, leh lak slotkan lak goss citer Nora Elena ni.. ermm btw, lupa lak, malam ni ada Desperate. Kena set alarm kat hp ni. Kot lupa.

Bercakap pasal lupa ni, huhu tadi aku pi la meeting yang aku arrange last minute. Sbb last minute?? Aku overlook satu email dr customer aku dan aku terlupa nak arrange meeting awal2. huhu. Nasib baik berjalan lancar dan semua yang diperlukan hadir walaupun bila aku sampai tadi.. customer aku ni saja je bikin havoc, sebenarnya, meeting tu tak de pape yg penting sangat pun. Ermm lambat lagi kul 7 ni.. nak buat apa yer? Bau kat dapur tu cam best je. Adik aku masak lagi..............huhu... tergugat ni.


Nyum..nyum....
Note : Best lak makan kat KL Sentral hari ni.. enjoy lunch ngan Farah n Mahani.. burp... Chicken Teriyaki satu!!!! Siap!! ( Saja nak bakar org kat sand warehouse, sbb dia tak leh makan , katanya situ takde Subway, yang ada hanya la subcontractor dan subtitle je.. Hahaha..., kepada cik Yeen, ini la yang dinamakan BAKAR org..)

6 comments:

  1. bakor...terbakor....dibakor dan membakor.....jirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

    ReplyDelete
  2. Hehe... akhirnya.. terbakor jua...

    ReplyDelete
  3. sandy warehouse mana ada subway.. submarine mungkin ada la

    ReplyDelete
  4. Kita bakor Yeen lagi.. ekekke..

    ReplyDelete
  5. yeen... kitorang subway lagi smalam.... yum yum

    ReplyDelete
  6. Haha.. chicken teriyaki and sandwich of the day.. ermm.. nanti dtg la kl.. kita lepak subway ek.. hehe

    ReplyDelete